Boss Nuit Pour Femme

bossnuit2

Wie een klein beetje heeft opgelet op school snapt wel voor welk moment de nieuwe geur Boss Nuit Pour Femme bij uitstek geschikt is. Wij probeerden deze typische ‘avondgeur’ uit.

Waar geuren voor overdag vaak vrij licht worden gehouden, mag je ’s avonds rustig wat meer uitpakken. Een zwaardere, vrouwelijke geur doet het prima in de late uurtjes! Boss Nuit is daar een uitstekend voorbeeld van.

De geur, gehuld in een stijlvolle zwarte flacon met gouden accenten, is op en top vrouwelijk zonder al te zwaar te worden. Bij het aanbrengen ruik je sappig fruit, zachte bloemen, maar dan wel van het intense soort. Deze intensiteit zet zich tijdens het dragen voort, als ook geurnoten als sandelhout hun werk gaan doen.

Door de combinatie van zachte tonen met wat zwaardere, blijft Boss Nuit Pour Femme mysterieus en allesbehalve bedwelmend of overheersend. Geen geur die alle aanwezigen direct bij het binnenkomen van een ruimte bereikt, maar wel eentje die mensen die wat dichter bij je in de buurt mogen komen nieuwsgierig zal maken. Een heerlijke geur om te dragen tijdens een feestje, diner of andere speciale gelegenheid. Al bij het aanbrengen kom je in de stemming voor een bijzondere avond! Verkoopprijs van de Eau de Parfum: vanaf 46,-.

 


Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Samen met je kind creatief met My Creative Tale: mooie prijzen winnen!

Hoe vaak kan een kind nog écht creatief bezig zijn? Steeds vaker leren we ze als ouders, maar ook op school, om vooral aan de opdracht te voldoen. Zo zonde, want juist kinderen hebben van nature een creatieve kijk op zaken, en waarom zou je ze dat afleren?

Adobe wil met My Creative Tale bewijzen dat wanneer je creativiteit de ruimte geeft, de resultaten prachtig kunnen zijn. Wij besloten dat eens uit te proberen en dagen jou uit hetzelfde te doen. Hoe je daarmee mooie prijzen kunt winnen, lees je hier.

Lifestylelog favourites

Batiste Light & Blonde
Havaianas zomer 2015
Max Factor Smokey Eye Drama Kit

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

Powered by WordPress Popup