Lifestylelog

Boss Nuit Pour Femme

bossnuit2

Wie een klein beetje heeft opgelet op school snapt wel voor welk moment de nieuwe geur Boss Nuit Pour Femme bij uitstek geschikt is. Wij probeerden deze typische ‘avondgeur’ uit.

Waar geuren voor overdag vaak vrij licht worden gehouden, mag je ‘s avonds rustig wat meer uitpakken. Een zwaardere, vrouwelijke geur doet het prima in de late uurtjes! Boss Nuit is daar een uitstekend voorbeeld van.

De geur, gehuld in een stijlvolle zwarte flacon met gouden accenten, is op en top vrouwelijk zonder al te zwaar te worden. Bij het aanbrengen ruik je sappig fruit, zachte bloemen, maar dan wel van het intense soort. Deze intensiteit zet zich tijdens het dragen voort, als ook geurnoten als sandelhout hun werk gaan doen.

Door de combinatie van zachte tonen met wat zwaardere, blijft Boss Nuit Pour Femme mysterieus en allesbehalve bedwelmend of overheersend. Geen geur die alle aanwezigen direct bij het binnenkomen van een ruimte bereikt, maar wel eentje die mensen die wat dichter bij je in de buurt mogen komen nieuwsgierig zal maken. Een heerlijke geur om te dragen tijdens een feestje, diner of andere speciale gelegenheid. Al bij het aanbrengen kom je in de stemming voor een bijzondere avond! Verkoopprijs van de Eau de Parfum: vanaf 46,-.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×