Lifestylelog

Biodermal Vette & gemengde huid gelcrème

biodermalvetgemengd

Heb je al gezien dat Biodermal nu ook producten heeft in een roze verpakking? Deze zijn er speciaal voor de gevoelige huid, en bevatten zo min mogelijk stoffen waar je huid vervelend op kan reageren.

Parfum en alcohol komen er niet aan te pas, bij de nieuwe ‘roze lijn’. Wel is er gedacht aan verschillende huidtypes, die stuk voor stuk gevoelig kunnen zijn. Het is namelijk niet alleen, zoals velen denken, de droge huid die gevoelig kan reageren, ook de vette of gemengde huid kan daar last van hebben!

Veel producten zijn er niet te vinden, als je huid zowel vet als gevoelig is. Producten voor de onzuivere huid zijn vaak te agressief, terwijl producten voor de droge huid al snel te vet zijn. Biodermal introduceert nu, binnen de ‘gevoelige’ roze lijn, een gelcrème speciaal voor de vette of gemengde huid die gevoelig reageert.

Niet te vet, maar wel vochtinbrengend en verzorgend én overmatige talgproductie tegengaand. Op een milde manier, dus zonder angst voor rode of droge plekjes. De gelcrème voelt bij het aanbrengen lekker fris aan, en smeert goed uit. Na afloop is je huid soepel, maar zit er geen vettig laagje overheen. Zelfs de gevoelige huid op de wangen en rond de ogen reageert er prima op, terwijl het snel glimmende voorhoofd een stuk matter blijft dan bij een crème voor de droge huid. Dit is een product waar veel dames blij mee gaan zijn! De verkoopprijs bedraagt 16,25 euro, de pompflacon is prettig zuinig in gebruik.


Dit is het nr. 1 cadeau met de Kerst

Als het even kon was het elke dag Kerst voor ons.

De kriebels in onze buik zijn nog steeds hetzelfde als vroeger. Eindelijk komen de kerstdagen dichterbij! Bij uitstek de dagen waarop je samenkomt met dierbaren en familie. Je maakt je huis klaar, zoekt kleding uit en verheugt je erop om iedereen weer te zien. Als een kind zo blij!

NIVEA maakt al meer dan 100 jaar deel uit van de belangrijkste momenten in het leven van families. Zij hebben een poll gehouden onder haar trouwe Facebook-fans om erachter te komen wat zij het belangrijkst vinden tijdens de kerstdagen. Zij kwamen tot de volgende top 5:

1. Samenzijn met vrienden en familie

2. Genieten van lekker eten

3. Het geven van cadeautjes

4. Op vakantie gaan

5. Een witte kerst

Het mooiste geschenk is familie.

Make it last met 8×4: welk moment mag van jou eeuwig duren? Reageer!

Heb je ze al gezien, de nieuwe verpakkingen van 8×4 deodorant? De lijn is compleet vernieuwd, tijd om hem eens uitgebreid te bekijken!

De nieuwe verpakking

Mooi, stijlvol, rustig en toch kleurrijk: de nieuwe verpakkingen van 8×4 mogen er zijn. De bestaande geuren uit de oude lijn zijn gebleven, je hoeft je favoriet dus niet te missen, maar de verpakking heeft een prachtige make-over ondergaan.

Helemaal nieuw is de geur Inspire, die de zachte geuren van witte peer, waterlelie en jasmijn combineert. Ideaal voor wie heerlijk wil ruiken, maar wel gaat voor subtiliteit. Voor de geur van fris gewassen lakens, waar deze variant ons direct aan laat denken. Voor zo’n dag waarop je huis aan kant is, je was gedaan, het werk klaar, en jij alle tijd hebt om te ontspannen en te genieten van een moment voor jezelf. Een moment om even bij te denken en inspiratie op te doen. Lekker een tijdschrift lezen, pot thee erbij: zo’n middag die wat ons betreft nooit meer hoeft te eindigen!

Reageer: welk moment mag van jou eeuwig duren?

Make it last‘ is het motto van de nieuwe 8×4 campagne. Speciaal voor heerlijke momenten, die eeuwig mogen duren. Wij weten er wel een paar. Een zomeravond op een terras, of op het strand. Drankje erbij, goede gesprekken, en het gevoel dat het leven niet veel mooier wordt dan op dat moment. Of een gezellig avondje weg met vriendinnen die je al veel te lang niet gezien hebt: zo jammer dat de avond toch een keer ten einde moet komen!

Wil jij ons laten weten wanneer jij voor het laatst een moment beleefde waarvan je hoopte dat het eeuwig door kon gaan? We zijn ontzettend benieuwd! Laat het hier weten in een facebook reactie, we kijken ernaar uit.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×