Lifestylelog

Biodermal Vette & gemengde huid gelcrème

biodermalvetgemengd

Heb je al gezien dat Biodermal nu ook producten heeft in een roze verpakking? Deze zijn er speciaal voor de gevoelige huid, en bevatten zo min mogelijk stoffen waar je huid vervelend op kan reageren.

Parfum en alcohol komen er niet aan te pas, bij de nieuwe ‘roze lijn’. Wel is er gedacht aan verschillende huidtypes, die stuk voor stuk gevoelig kunnen zijn. Het is namelijk niet alleen, zoals velen denken, de droge huid die gevoelig kan reageren, ook de vette of gemengde huid kan daar last van hebben!

Veel producten zijn er niet te vinden, als je huid zowel vet als gevoelig is. Producten voor de onzuivere huid zijn vaak te agressief, terwijl producten voor de droge huid al snel te vet zijn. Biodermal introduceert nu, binnen de ‘gevoelige’ roze lijn, een gelcrème speciaal voor de vette of gemengde huid die gevoelig reageert.

Niet te vet, maar wel vochtinbrengend en verzorgend én overmatige talgproductie tegengaand. Op een milde manier, dus zonder angst voor rode of droge plekjes. De gelcrème voelt bij het aanbrengen lekker fris aan, en smeert goed uit. Na afloop is je huid soepel, maar zit er geen vettig laagje overheen. Zelfs de gevoelige huid op de wangen en rond de ogen reageert er prima op, terwijl het snel glimmende voorhoofd een stuk matter blijft dan bij een crème voor de droge huid. Dit is een product waar veel dames blij mee gaan zijn! De verkoopprijs bedraagt 16,25 euro, de pompflacon is prettig zuinig in gebruik.


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×