Lifestylelog

Leuke iPhone cases bij Djeenie

djeeniecase

Je kent het wel. Helemaal blij met je nieuwe iPhone, maar waar vind je een leuke case om je kostbare bezit te beschermen en op te leuken? Wij hebben het antwoord: bij Djeenie!

Djeenie is een webwinkel met allemaal fijne ‘moet ik hebben!’ spulletjes. Tassen, agenda’s , sieraden en meer, en allemaal in leuke, vrolijke, vrouwelijke designs. Fijn, want zeker op het gebied van iPhone cases is het goed zoeken naar leuke, stijlvolle modellen.

Wij mochten een exemplaar uit de collectie uitkiezen. Dat was lastig! Want welke is nu het allerleukst? Die ene met Mona Lisa? Of ééntje met een budha? Wij kozen uiteindelijk voor een Kimmidoll variant, de iPhone Case Tsukiko (15,95 euro) . Een vrij basic case van hard materiaal, die perfect om de iPhone 4(S) past. Leuk is dat iedere Kimmidoll (die al in de 19e eeuw hun oorsprong vinden, toen Japanse boeren Kokeshi dolls maakten als teken van vriendschap) zijn eigen betekenis heeft. De mooie Tsukiko op deze case staat voor ‘confident’.

Zoals dat bij een goede case hoort zijn alle uitsparingen die nodig zijn om je iPhone te laten functioneren aanwezig. Helemaal valproof is een harde case niet, maar je iPhone is toch redelijk beschermd én ziet er tip top uit. De afhandeling van Djeenie was perfect in orde, en op de overzichtelijke site vind je al snel je weg. Daar schuilt ook meteen het enige nadeel in: al klikkend door de webwinkel wil je natuurlijk alles wel kopen!


Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel je verhaal en win Quaker Complete!

In ons vorige ontbijtverhaal vertelden we je hoe onze doordeweekse ontbijtjes eruit zien: snel, maar dankzij Quaker Complete inmiddels wel lekker. In het weekend heb je natuurlijk meer tijd om een uitgebreid ontbijt klaar te maken. Maar ook daar ontbreekt bij ons de Quaker Complete al een tijdje niet meer.

Gewoon aan de keukentafel

Ontbijten in bed, daar zijn we niet dol op. Al die kruimels, brrr. Ook in het weekend nemen we voor het ontbijt dus plaats aan de keukentafel, maar dan wel wat uurtjes later, en een stuk beter gehumeurd dan doordeweeks. Waar we op maandag t/m vrijdag ‘snel en makkelijk’ de belangrijkste criteria vinden, willen we in het weekend best wat beter ons best doen.

Vers fruit, een sapje, de krant erbij. Rustig aan, en eens bewust genieten van wat je doordeweeks snel-snel doet. Het weekend is het moment dat het ontbijt ook het moment is waarop je plannen maakt voor de rest van de dag. Moeten er boodschappen gedaan worden, of gaan we lekker een dagje op stap? Of zullen we vanavond eens lekker uit eten gaan? Niets zo relaxed als daar bij een ontspannen ontbijtje over na te denken en te praten.

Quaker Complete

Waar er mensen zijn die in het weekend los gaan met gebakken eieren en spek, houden wij het in het weekend ook gewoon op het inmiddels vertrouwde Quaker Complete. Met dit ontbijtje krijg je granen en vezels binnen, en kun je er de rest van de dag tegenaan. En al vinden we ons doordeweekse bakje Quaker Complete al heerlijk, in het weekend pakken we graag een beetje extra uit en voegen we wat vers fruit toe bijvoorbeeld. Een lekkere start van een gezellig weekend!

Hoe ontbijt jij in het weekend? Deel en win!

Nu je weet hoe wij ons weekend ontbijt aanpakken, zij wij nieuwsgierig hoe jij dat doet. Snel snel, of heerlijk uitgebreid? Anders dan doordeweeks, of nauwelijks verschillend? Laat het ons via een reactie in het Facebook venster onder dit bericht weten, en misschien ontvang je 1 van de 5 Quaker Complete proefverpakkingen die we weg mogen geven.

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

×