Leuke iPhone cases bij Djeenie

djeeniecase

Je kent het wel. Helemaal blij met je nieuwe iPhone, maar waar vind je een leuke case om je kostbare bezit te beschermen en op te leuken? Wij hebben het antwoord: bij Djeenie!

Djeenie is een webwinkel met allemaal fijne ‘moet ik hebben!’ spulletjes. Tassen, agenda’s , sieraden en meer, en allemaal in leuke, vrolijke, vrouwelijke designs. Fijn, want zeker op het gebied van iPhone cases is het goed zoeken naar leuke, stijlvolle modellen.

Wij mochten een exemplaar uit de collectie uitkiezen. Dat was lastig! Want welke is nu het allerleukst? Die ene met Mona Lisa? Of ééntje met een budha? Wij kozen uiteindelijk voor een Kimmidoll variant, de iPhone Case Tsukiko (15,95 euro) . Een vrij basic case van hard materiaal, die perfect om de iPhone 4(S) past. Leuk is dat iedere Kimmidoll (die al in de 19e eeuw hun oorsprong vinden, toen Japanse boeren Kokeshi dolls maakten als teken van vriendschap) zijn eigen betekenis heeft. De mooie Tsukiko op deze case staat voor ‘confident’.

Zoals dat bij een goede case hoort zijn alle uitsparingen die nodig zijn om je iPhone te laten functioneren aanwezig. Helemaal valproof is een harde case niet, maar je iPhone is toch redelijk beschermd én ziet er tip top uit. De afhandeling van Djeenie was perfect in orde, en op de overzichtelijke site vind je al snel je weg. Daar schuilt ook meteen het enige nadeel in: al klikkend door de webwinkel wil je natuurlijk alles wel kopen!

 


Ontvang wekelijks onze updates in je mailbox!


Samen met je kind creatief met My Creative Tale: mooie prijzen winnen!

Hoe vaak kan een kind nog écht creatief bezig zijn? Steeds vaker leren we ze als ouders, maar ook op school, om vooral aan de opdracht te voldoen. Zo zonde, want juist kinderen hebben van nature een creatieve kijk op zaken, en waarom zou je ze dat afleren?

Adobe wil met My Creative Tale bewijzen dat wanneer je creativiteit de ruimte geeft, de resultaten prachtig kunnen zijn. Wij besloten dat eens uit te proberen en dagen jou uit hetzelfde te doen. Hoe je daarmee mooie prijzen kunt winnen, lees je hier.

Lifestylelog favourites

Max Factor Smokey Eye Drama Kit
Catrice Even Skin Tone & Liquid Camouflage
Olaz Regenerist Luminous

Nooit meer iets missen!

Volg ons ook op Facebook.

Powered by WordPress Popup